Kompletno pročišćavanje vode u kontejnerima- spremno za upotrebu – za optimalnu sigurnost – mogućnost najma ili kupnje

Iznad, vidite primjer potpuno opremljenom kontejnera. Spremnik je dizajniran za elektrane i voda će se koristiti za hlađenje vode (8 m³ / h), za vode u kotlu, parne turbine visokog tlaka (6 m³ / h) i pitku vodu. Kontejner sadrži sljedeće elemente : Aktivni ugljeni filtar, tlačni filtar, stanicu za omekšavanje sa posudom za slanu vodu, dozirnu stanicu, vrećaste filtre, osmozu s dvostrukim prolazom, stanicu za dealkalizaciju, dodatne pumpe i upravljački ormar. Kontejner je izoliran i opremljen s vrata-u-vratima, svjetlima i klima-uređajem.

Koncept

Rješenje tretmana vode se sastoji od nekoliko koraka , npr. filtracije, omekšavanja i demineralizacije - sve pod kontrolom iz središnjeg upravljačkog ormara. Te jedinice se moraju staviti zajedno na licu mjesta.

Ako je krajnji korisnik ili izvođač nesiguran u to dali se postrojenje može provesti na lokalnoj razini u propisanom ekonomskom i vremenskom okviru kontenjer za pročišćavanje (ili stanica na okviru) je idealan jer je spreman za uporabu na licu mjesta.

Rješenje je u kompletno sa svim unutrašnjim cijevima i žica izgrađenim u tvornici. Cijelo postrojenje je testirano u našoj tvornici. Tu sigurnost može se postići s EUROWATER stanicom na okviru ili kontejner postrojenjem.

Sa kontejnerom također imate prednost jer je kontejner stvarna građevina koja na taj način može ostati u projektu. Kontejneri mogu biti isporučeni sa i bez izolacije, a može biti opremljen s rasvjetom, klima-uređaj, vrata-u-vratima, hitnim tuševima, itd.

Izgradili smo mnoge različite kontejnere po mjeri prilagođene specifičnim zahtjevima i željama.